sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Pikkuinen wc

Meidän wc on tehty rappusten alapuolelle, joten rappusten alla on kätevästi säilytystilaa. Siellä meillä on kaikki wc-paperit, vaipat yms. Lisäksi siellä on yksi hylly, johon olen laittanut vaippoja ja hajuvesiä..hmm onpa hyvä yhdistelmä.

Wc-pöntön takusta on ahkerassa käytössä
 Ostin kerran ruotsin reissulta ihanan metallisen korin, johon oli tarkoitus laittaa vaan käsipyyhkeitä, mutta ängin sinne myös käsi- ja vartalorasvat. Nyt, kun näen ne rasvat siinä, niin niitä tulee käytettyä. Muuten ne homehtuu kaapin nurkkiin. Muutenkin yritän nyt saada sellaisen periaatteen itelle, että jos haluan käyttää jotain, niin se pitää olla esillä, ja jos joku juttu on kaapin perällä, niin ehkä sen voi yhtä hyvin heittää pois tai antaa pois, koska ei sitä kuitenkaan tule käytettyä.

Näitä koreja pitäisi saada lisää
Mulla jäi jopa pieni taso vapaaksi, niin sanottua silmäniloa varten. Laitoin sinne pari kukkasta (ei eläviä, koska mulla tuppaa ne kuolemaan) ja sitten sellasen "diffuuserin", eli mikä ottaa huonon hajun pois, tai oikeastaan laamannuttaa omalla sitruunanhajulla, mutta nyt ollaan jo tottuttu siihen hajuun.

Silmäniloa pöntöllä istuessa
Kun istuu pöntöllä, niin vastapäätä pönttöä on taulu, joka on mun mielestä hauska hankinta vessaan. Peili on tollanen outo 80-luvun discopeili, mutta voihan vessassa olla jotain vähän räväkkäämpää..

Vessassa pitää olla hiljaa?

1 kommentti:

  1. Wc:nkin ilme voi muuttua ikkunarempan kautta! :) Tykkään tuosta kuvasta missä ikkulaudalla on kukkia! Ja peili & taulu yhdessä tuovat pieneen tilaan mielenkiintoista ilmettä. Muistatko muuten kun ensimmäisellä kerralla kun veit minut Tallinnaan kierrettiin kaikkia Tallinnan baareja ja tutustuttiin niiden saniteettitiloihin? Hih. Vahvasti jäi mieleen se kidutus kammio wc, musi baarin wc missä oli aitoja kukkia ym, ja valkoinen baari missä valot vaihelivat eri värisinä ja wc:ssä missä hana toimi vain siten että seisoi lattialla olevan painikkeen päällä.

    VastaaPoista

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!